Rólunk

 A OnePoint webáruház azzal a céllal jött létre, hogy az okostelefonodhoz nem csak stílusos, de igazán minőségi kiegészítőket kínáljon. Választékunk olyan márkák kínálatából áll, melyek ugyan itthon nem vagy kevéssé ismertek, ez azonban ne tévesszen meg: minden kiegészítőt kipróbálunk, mielőtt forgalmazni kezdjük, és csak akkor adjuk el Neked, ha meggyőződésünk szerint elégedetten fogod használni. Hisszük, hogy a körültekintéssel megvásárolt kiegészítő a mobilodat és a mobilhasználatodat teljesebbé, jobbá teszi, hogy így pont kerül az „i”-re.

A minőségi mobilkiegészítők forgalmazása mellett eltökélt célunk a páratlan online vásárlási élmény biztosítása is. A OnePoint felépítése során éppen ezért nem az elérhető árukészlet mennyiségére fókuszálunk, hanem arra, hogy minél könnyebben megtaláld a hozzád vagy a telefonodhoz illő kiegészítőt, és azt a lehető legegyszerűbben megvásárolhasd. 

Meggyőződésünk az is, hogy kapcsolatunk a vevőkkel nem ér véget a vásárlás véglegesítésével, vagy éppen a csomag kiszállításával. Felkészült csapatunk vásárlás után is a rendelkezésedre áll e-mailben vagy telefonon, opcionális hírleveleinkkel pedig csak olyan esetben keresünk meg, ha úgy érezzük, számíthatunk az érdeklődésedre.

Keményen dolgozunk rajta, hogy választékunkkal a Te igényeidnek is meg tudjunk felelni, ám ha olyan mobilkiegészítőre van szükséged, mely nem szerepel a OnePoint oldalain, de úgy gondolod, itt lenne a helye, keress minket a hello@onepoint.hu címen, így utánanézhetünk annak, hogyan tudnánk a márkát vagy terméket felvenni a kínálatunkba.

Kívánjuk, hogy a nálunk töltött idő hasznosan, kellemesen teljen, és a kiválasztott terméket sokáig, megelégedéssel használd.

Köszönjük, hogy benéztél hozzánk!

Banga Zsuzsanna és Koi Tamás

Alapító tulajdonosok